Odoo House

Vi leverer et godkendt og certificeret bogføringssystem Odoo House - Odoo Enterprise fob390962
 Vi garanterer arbejde i høj kvalitet, hvor ligeværdigt samarbejde
og respekt er i fokus.Vi holder, hvad vi lover!

Kontakt os

Vi er specialister i Odoo, som er et nemt, fleksibelt og brugervenligt ERP-system. Vi fokuserer på at udvide mulighederne i Odoo, således virksomheder kan få det optimale system til netop deres forretning. Vi har derfor også udviklet apps specialiseret til det danske marked. Odoo House ønsker at være din partner til at udvikle din virksomhed. 

60+
Kunder
480+
Aktive brugere


Odoo House - Gazelle vinder 2022

 

Odoo House?

Vores team er sammensat af forskellige profiler med en bred vifte af kompetencer. Vi er derfor i stand til at tilbyde virksomheder en komplet Odoo pakke. Vi kan hjælpe virksomheder med hosting, implementering og udvikling af Odoo, regnskabshjælp og support. 

Vores store erfaring med ERP-systemer går tilbage til 1988, men siden 2010 har vi koncenteret os om Odoo. Det har været medvirkende til, at vi er officielt Odoo partner. Vi er derfor også, i samarbejde med kunder og integrationspartnere, i stand til at udvikle og tilrette apps efter virksomheder behov. 

Vi har en ambition om udvide mulighederne og udbredelsen af Odoo i Danmark. Vi er derfor altid i tæt dialog med vores kunder omkring ønsker til forbedringer. 

Vores mål er, at Odoo bliver det foretrukne ERP-system for små og mellemstore virksomheder i Danmark.  


Odoo udvikling

Vi udvikler jævnligt en ny app i tæt samarbejde med vores kunder og integrationspartnere. Vi er glade for at være med til at udvikle Odoo. Vi kan derfor tilbyde din virksomhed mange nye apps, så du har mulighed for at optimere din virksomhed og din Odoo. Læs mere om vores udvikling her.


Vi deler glædeligt ud af vores ekspertise

Vi er et hold af Odoo specialiser og ønsker at dele alt vores viden med jer, så vi kan hjælpe jer med at blive eksperter.


Vi har altid kunden i centrum

Vi er oprigtigt interesseret i dig og din virksomhed, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at yde en professionel sparring og support gennem en åben og ærlig dialog. Vi sidder altid klar på telefonerne og mail til at hjælpe dig, uanset om det er store eller små udfordringer.

Hos os er du, som kunde, altid i fokus!


Vi er professionelle og ambitiøse på dine vegne

Vi fornyer hele tiden vores viden omkring Odoo for at sikre, at vi altid har den nyeste viden tilgængelig. Vores 30 års erfaring med ERP-systemer samt løbende certificeringer i Odoo sikrer dig den bedste rådgivning hos os. 

 

  Dansk Silver Reseller

Odoo House vil gøre en forskel

Vi støtter op om projekter, som gør en forskel. Vi synes, det er prisværdigt, at virksomheder arbejder for at gøre verden til et bedre sted. Det vil Odoo House selvfølgelig gerne bakke op om.

BISTAD

BISTAD er en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger udsatte borgere og laver lækker, lokal honning. At kunne være med til at støtte, så udsatte borgere får et meningsfyldt arbejde og samtidig være med til at opretholde bestanden af bier, er vi, i Odoo House, glade og stole over. 

FUNDAMENTET

FUNDAMENT hjælper sårbare og udsatte mennesker med at opnå og skabe positive forandringer i deres liv. Et sted, der gør det ud for familie og netværk, som disse mennesker ikke har. FUNDAMENT hjælper ca. 200 mennesker årligt i Aarhus og omegn.