Udvikling

Har du specielle ønsker til tilføjelser eller rettelse i apps, vil vi meget gerne være behjælpelige

Som en open-source løsning kan Odoo apps ændres efter dine ønsker. Koden er nemlig åben, og det er dermed muligt at lave ændringer i systemet. Det betyder, at alle er i stand til at bidrage med udvikling til Odoo. Det giver utrolig mange muligheder for at få nøjagtig den løsning, på en specifik udfordring, som din virksomhed står over for. I Odoo House har vi dygtige udviklere, der kan hjælpe med at tilpasse en eksisterende app, udvikle en ny eller lave integrationer til andet software.  

Vi sørger for, at du ikke skal have unødvendige udgifter i forbindelse med din udvikling, da vi altid undersøger markedet for eksisterende løsninger, som kan finjusteres efter dine behov eller måske endda kan implementeres direkte. 

De mange muligheder, der er udviklet, kan gøre det lidt uoverskueligt at finde nøjagtigt det, du ønsker, på egen hånd. I Odoo House har vi høje krav til kvalitet, og har derfor en god fornemmelse af de tredje parts udviklere, der findes. Så lad os hjælpe dig med at finde dine apps og undgå komplikationer med dårligt udviklede apps. 

Vores fornemmeste opgave er, at du får netop de funktioner, som du ønsker. 

Udviklingsproces


Step 1
Afstemning

Vi afholder et møde, hvor I beskriver den ønskede udvikling, så alle nødvendige informationer er indsamlet.

Step 2
GAP-analyse

Vi analyserer, hvordan jeres ønske adskiller sig fra de nuværende funktioner i Odoo og laver ud fra dette en udviklingsbeskrivelse til vores udvikler. 

Step 3
Sikre gennemførlighed

Vi forsikrer at eventuelle udviklinger ikke giver komplikationer for dit nuværende system. 

Step 4
Estimering

På baggrund af den indsamlede information og det afholdte møde, bliver der estimeret en pris, tidshorisont og et udkast til en implementeringsplan.

Step 5
Godkendelse

I kigger på estimatet og godkender det. 

Step 6
Udvikling

Den ønskede udvikling startes. 

Step 7
Test

Når udviklingen er færdig, vil vi teste, og sammen med jer sikre, at det lever op til det forventede.

Step 8
Aflevering

Det færdige og testede vil blive afleveret til jer, så det kan anvendes i jeres system.